Rólunk

Kaptár SE a gyeplabdasuli

Facebook

Friss hírek, izgalmas fotók a Kaptár edzéseiről, eseményeiről.

Instagram

Még több aktualitást találsz az Instagram oldalunkon.

YouTube

Edzések, otthon elvégezhető gyakorlatokat nézhettek csatornánkon.

Testnevelő, gyeplabda játékos és nem utolsó sorban lelkes szülők vagyunk. A gyeplabda jelenti számunkra az igazi kikapcsolódást –hiszen ez a világ legjobb sportja. A gyeplabda ötvözi az eleganciát és a küzdelmet, olyan izgalmas csapatsport, ahol az egyéni technika képzettség mellet a csapatsportokra jellemző stratégiai látásmódra is szükség van – de mindenek felet egy fantasztikus játék!

Edzésprogramunkban már a legkisebbekre, a nagycsoportos kortól kezdve is építünk hiszen – a gyeplabda nem kisasszonysportág – de átgondolt szabályrendszere kiemelten figyel a játékosok testi épségére. A heti rendszeres, korosztály szerinti edzések mellett házi bajnokságok, hétvégi tornák adják meg a napjaink ritmusát, amin a hab a hazai és nemzetközi bajnokságok kupák és családi események – 100 % gyeplabda.

A gyorsaság, fordulékonyság, ügyesség, együttműködés, stratégiai gondolkodás, kitartás, küzdeni tudás, összetartás, sportszerűség – és még valami plusz mind megvan egy gyeplabdásban, aki a Kaptárból kikerül.

Keress minket!

info@kaptar-se.hu

+36 20 226 6235

2020 Kaptár SE Minden jog fenntartva