Szakmai programunk

Játékosaink megtartása és toborzás

A 2021-22-es évben a korábban megkezdett munkát szeretnénk folytatni, az elmúlt években felépített rendszer alapján: a kezdő (U8) és haladó (U10-12) edzéseket a lakóhelyhez közeli iskolákban tartjuk míg a nagyobbaknak (U12-14) már nagypályás edzéseket tartunk, miközben az U16-os korosztály az ÉHC felnőtt csapatához csatlakozott. A tavalyi év legfontosabb célkitűzése volt a korábbi programok megtartása mellett, hogy idén több játékost tudjunk elindítani a 6-8 éves korosztályban. Ezt sikeresen teljesítettük: a szeptemberi bemutató edzések és osztálylátogatások után októberben 30 felett volt ennek a korosztálynak a létszáma, sajnos az ő edzéseiket novemberben fel kellett függeszteni. Közülük februártól 14-en járnak igazolt játékosként az edzéseinkre. Ha újra tudjuk kezdeni az iskolai edzéseket, reméljük a korosztály másik felét is vissza tudjuk csábítani.

Cél a Szlovák Bajnokság

A korlátozások feloldásával visszatérünk a korábbi 3 korosztályos edzésekhez és a legmotíváltabb játékosokkal újból csatlakozunk a szlovák korosztályos bajnokságokhoz akár három (U10-12-14) korosztályban is. Az ehhez szükséges anyagi háttér megteremtéséhez újra szeretnénk pályázni az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága által meghirdetett a HISZEK Benned Sport Program (Helyi, Integrált Szabadidősportos és Egyesületi Keretek közötti Sport Program) által nyújtott támogatásra. A tavalyi pályázathoz képest idény előnyt jelenthet, hogy már 23 igazolt játékossal rendelkezünk és remélhetjük, hogy ezt a számot ősszel tovább tudjuk növelni.

Edzői továbbképzés

Szeretnénk további szakmai képzéseken részt venni, ehhez jó lehetőséget nyújtott a Magyar Edzők Társaság által szervezett online előadássorozat, de kapcsolatban vagyunk a szakszövetséggel is.

Előző évek szakmai programjai

back to top button